Betaalmethoden
De volgende betaalmethoden zijn mogelijk bij Enveloppenbedrukken.nl:

  • VISA
  • Ideal
  • Achteraf betalen
  • BANK

Hoe werkt het bestellen?
Wilt u op een makkelijke, maar ook veilige manier goedkope enveloppen bestellen? Dan bent u bij Enveloppenbedrukken.nl aan het juiste adres.

Via de online shop van Vensterenveloppen.nl kunt u makkelijk en snel enveloppen bestellen. Kies uit ons ruime assortiment de envelop in de door u gewenste maat en kleur. Bepaal het aantal enveloppen dat u nodig heeft en klik vervolgens op de bestelknop.

De bestelling komt nu terecht in uw online winkelwagen. Rechtsboven in het scherm ziet u welke artikelen u heeft geselecteerd en het totaalbedrag (incl. BTW en verzendkosten). Vervolgens klikt u op 'afrekenen'. Hierna vult u de overige (adres)gegevens in en komt u in onze veilige betaalomgeving om af te rekenen.

U ontvangt per e-mail een voorlopige orderbevestiging.

Wij zorgen ervoor dat na ontvangst van uw betaling uw bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden. Als u op werkdagen voor 16.00 uur uw enveloppen bestelt, worden uw enveloppen nog dezelfde dag verzonden.

Wilt u meer weten over het bestellen van enveloppen, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ik heb een bestelling geplaatst maar wil iets wijzigen, kan dat?
Zolang uw bestelling nog niet is afgerond, kunt u alles nog wijzigen en/of annuleren.
Mocht u twijfelen of alles goed is ingevuld, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@enveloppenbedrukken.nl

Ik wil mijn bestelling graag annuleren, hoe doe ik dat?
U kunt altijd uw bestelling bij ons annuleren door een mail te sturen naar info@enveloppenbedrukken.nl of even te bellen naar de klantenservice: 020 226 0226.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. De BTW wordt apart vermeld bij de berekende bedragen en ook op de orderbevestiging/factuur.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Helaas is het niet mogelijk om uw bestelling af te halen.
 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend: