Enveloppen met logo bedrukken

Enveloppen zijn vaak een belangrijk onderdeel van bedrijfscommunicatie. Hoewel er steeds vaker digitale post en nieuwsbrieven worden verstuurd, werkt fysieke post nog steeds erg goed als marketing- of communicatie-uiting. Als het gaat om brievenbuspost, zijn enveloppen het eerste dat uw klanten of relaties zien, dus het is belangrijk dat ze een professionele uitstraling hebben. Enveloppen met logo bedrukken is een eenvoudige manier om dat te bereiken.

Waarom enveloppen met logo bedrukken?

Er zijn veel redenen waarom u enveloppen met logo zou willen bedrukken. Ten eerste is het een geweldige manier om uw bedrijf te promoten. Wanneer uw (potentiële) klanten of relaties een envelop met uw logo ontvangen, zullen ze meteen aan uw bedrijf denken. Ten tweede kan het helpen om uw merkbekendheid te vergroten. Als mensen uw logo regelmatig zien, zullen ze het sneller gaan herkennen en onthouden. Ten slotte geeft een envelop met logo een professionele uitstraling aan uw bedrijf. Enveloppen met logo zien er verzorgd uit, wat zeker een goede indruk maakt op uw klanten of relaties.

Hoe enveloppen met logo bedrukken?

Het bedrukken van enveloppen met logo is eenvoudig. U kunt het zelf doen of het uitbesteden aan een professionele drukker. Als u het zelf doet, kunt u hiervoor gebruikmaken van een online ontwerptool of een grafisch programma. Als u het uitbesteedt aan Enveloppenbedrukken.nl, levert u uw eigen logo aan en zorgen wij ervoor dat deze keurig netjes op de envelop van uw keuze wordt gedrukt. 

Welke enveloppen met logo bedrukken?

Er zijn veel verschillende soorten enveloppen die u met een logo kunt bedrukken. U kunt kiezen uit verschillende formaten, papiersoorten en sluitingen. De meest populaire formaten zijn A4, C5 en DL. De meest populaire papiersoorten zijn wit en kraft. De meest populaire sluitingen zijn gomsluiting en striplock. Bij Enveloppenbedrukken.nl heeft u een ruime keuze uit verschillende enveloppen, waaronder witte enveloppengekleurde enveloppen, kraft enveloppen en andere duurzame enveloppen en zakelijke enveloppen (met of zonder venster).

Envelop met logo ontwerpen

Bij het ontwerpen van een envelop met logo is het belangrijk om rekening te houden met de volgende factoren:
  • De grootte van het logo: Zorg ervoor dat het logo groot genoeg is om goed zichtbaar te zijn.
  • De plaatsing van het logo: Plaats het logo op een prominente positie, bijvoorbeeld in de linkerbovenhoek van de voorkant van de envelop. Wanneer u de enveloppen per post wilt versturen, wordt aangeraden om de rechterbovenhoek van de envelop leeg te laten, zodat er voldoende ruimte is voor een postzegel of andere vorm van frankering.
  • De kleur van het logo: Kies een kleur die past bij de huisstijl van uw bedrijf/organisatie.

Enveloppen met logo | Prijzen

De prijzen voor enveloppen met logo variëren afhankelijk van het formaat, de papiersoort, de sluiting en het aantal enveloppen dat u bestelt. Ook bepaalt de kleurstelling van het logo de prijs van de bedrukking.

Bij Enveloppenbedrukken.nl zijn de kosten voor bedrukking in de meeste gevallen:
  • €0,10 per envelop voor een logo in zwart-wit
  • €0,15 per envelop voor een logo in kleur
Deze prijzen zijn exclusief de kosten van de envelop zelf. Een standaard witte envelop is bijvoorbeeld iets goedkoper dan een kraft envelop.

Enveloppen met logo bestellen

Als u enveloppen met logo gaat bestellen, is het belangrijk om de volgende tips in gedachten te houden:
  • Vraag altijd een proefdruk aan. Zo kunt u zien hoe het logo op de envelop komt te staan. Bij Enveloppenbedrukken.nl ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk. Pas na uw akkoord worden de enveloppen definitief gedrukt.
  • Controleer uw bestelling voordat u deze plaatst. Zorg ervoor dat het logo op de correcte plaats wordt afgedrukt en dat de envelop voldoet aan uw verwachtingen.